ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

ΣΥΝΟΛΟ {{order.final_cost}}
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 211 8001815
BACK TO LIST

Urban Style

Urban-Sporty Style…. Η τάση που ήρθε να μας μάθει ότι η κομψότητα δεν σημαίνει περιορισμός !   Το urban-sporty style εκφράζει την φιλοσοφία ενός τρόπου ζωής με πολλή φαντασία και άνεση. Το ζητούμενο είναι να νιώθεις καλά όλες τι...
Urban Style

Urban-Sporty Style…. Η τάση που ήρθε να μας μάθει ότι η κομψότητα δεν σημαίνει περιορισμός !

 

Το urban-sporty style εκφράζει την φιλοσοφία ενός τρόπου ζωής με πολλή φαντασία και άνεση.

Το ζητούμενο είναι να νιώθεις καλά όλες τις ώρες της ημέρα και ταυτόχρονα να είσαι κομψός λέγοντας «όχι» στο συμβατικό dress code.

 

Το αγαπήσαμε πολύ τις τελευταίες σεζόν τόσο για την ευελιξία του όσο και για την cool αισθητική του. Η μόδα και το αθλητικό στυλ είναι δυο κόσμοι απόλυτα συνδεδεμένοι, αλλά τα τελευταία χρόνια οι κανόνες του αντρικού στυλ «επιβάλουν» τα αθλητικά looks ως βασικά κομμάτια μιας μοντέρνας και κομψής urban εμφάνισης.

 

Οπότε αν πιστεύεις ότι για να θεωρείται ένας άνδρας κομψός, δεν μπορεί να φοράει αθλητικά, πρέπει να αναθεωρήσεις !

 

Για να δείξεις λοιπόν πως έχει στυλ και άποψη, υιοθέτησε την πιο hot τάση της πόλης και βάλε στην ντουλάπα σου ορισμένα από τα κομμάτια «κλειδιά» της.

Άνετα αθλητικά ρούχα, Τ-shirts, καπέλα του baseball μπορούν να συνδυαστούν και να σε μεταμορφώσουν σε σωστό «street style it man» ! 

 

Τέλος τόλμησε να ρισκάρεις με τα έντονα χρώματα που το urban-sporty style επιβάλλει και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει !

 

Εμπνεύσου από την απόλυτη άνεση, τις casual γραμμές και τα πολύχρωμα σχέδια και δημιούργησε το δικό σου Urban-Sporty look αναβαθμίζοντας την εμφάνισή σου και ισορροπώντας με επιτυχία  ανάμεσα στο casual και στο chic !